Pentru noi, a garanta ca propriile produse sunt „biocompatibile”, este o parte fundamentala a procesului de dezvoltare a produsului insusi si este un element de distinctie pentru
calitatea lor.
Integratorii alimentari pe care ii consumati ar trebui sa fie compatibili perfect cu metabolismul corpului uman.

Prefixul „bio” inseamna „viata”, „compatibil” se explica de la sine. Substantele biocompatibile, sunt asadar, acele substante ce se adapteaza la exigentele organismului nostru.
Biocompatibilitatea nu a fost niciodata un aspect de mare importanta pentru aceia care consumau integratori alimentari.Vegetables, Healthy Nutrition, Cooking, Food, Eating
Odata cu cresterea numarului acelora care ajungeau la o anumita varsta avand o sanatate precara si care cautau sprijin pentru a-si mentine sanatatea si vitalitatea in timp, sectorul integratorilor alimentari s-a extins enorm multumita unei cereri in expansiune crescanda in toata lumea.
Pe o piata atat de „dinamica”, s-a abuzat atat de mult de definitii ca „organica” sau „naturala”, incat si-au pierdut orice semnificatie in ochii consumatorilor. Pana si uleiul de motor ar putea fi definit, intrun anumit sens, organic (in fond este un derivat din organisme vii) si totusi nu e cu siguranta ceva ce am vrea sa avem incorpul nostru.
Mai recent, prin „organic” s-a inteles orice continea carbon.
Multumita acestei definitii, multe substante periculoase sau toxice pot fi incluse intre substantele „organice” (otravuri ca cianura, solventi ca trementina, culorile fluorescente, etc). Asadar, deducem ca termenul de „organic” ar putea sa nu aibe nici o semnificatie in ziua de azi!
Chiar si cuvantul „natural” si-a pierdut semnificatia. Anumiti producatori de integratori utilizeaza materii prime ce sunt „naturale”, dar nu sunt biocompatibile: coaja de pin, alge portocali, reziduri lacustre si alte ingrediente asemanatoare „naturale”.
Aceste substante nu au facut niciodata parte din alimentatia umana, de aceea nu avem posibilitatea de a sti daca sunt sanatoase chiar daca sunt ingerate doar pentru scurte perioade  de timp. Corpul uman ar putea sa nu interactioneze in cel mai bun mod cu aceste substante. A stii daca o substanta este „naturala” nu este asa important pe cat este a stii daca ea este „biocompatibila”.
NeoLife se distinge exact din acest punct de vedere pentru calitatea si extinderea cercetarilor desfasurate pentru implicarea noastra in apartenenta la proiectului naturii. Pentru noi biocompatibilitatea tuturor produselor noastre
este o prioritate absoluta. Inainte de a autoriza folosirea oricarei materii prime, aceasta trebuie nu doar sa treaca de foarte riguroasele teste care ne garanteaza puritatea si eficacitatea, dar trebuie sa raspunda si criteriilor noastre legate de biocompatibilitate.
Aceasta substanta face parte din lantul nutritional uman? Are o lunga istorie de utilizare sigura?
Exista elemente necunoascute in compozitia sa? Se integreaza in „proiectul naturii” referitor la nutritia umana? Ce se intampla daca cineva asimileaza aceste substante in fiecare zi,
Pentru 20 de ani, pentru 50 de ani sau pentru toata viata?
Acest este tipul de provocare ne-a permis sa fim mereu in avangarda, atat dintr-un punct de vedere stiintific cat si tehnologic. Implicandu-se in dezvoltarea produselor bazate pe alimente integrale, pe materii prime compatibile cu lantul alimentar uman, NeoLife a impins inainte frontierele integrarii alimentare pentru a deveni leader la nivel mondial in acest domeniu.