Istoria NeoLife 1

NEOLIFE REPREZINTA “O NOUA VIATA” CEEA CE INSEAMNA PUTEREA OFERITA DE NUTRIENTII NECESARI PENTRU O VIATA PLINA DE SANATATE SI VITALITATE

PRIMII DIN INDUSTRIE SI REALIZARI DE AVANGARDA

1958

Istoria NeoLife 2

NeoLife a pornit în 1958 cu un concept de produs care nu a mai fost intalnit niciodata pe piata sanatatii și nutritiei … Formula IV … primul supliment nutritional alimentar, bazat pe furnizarea de germeni de cereale , „lipide și steroli” pentru a susține o nutriție optimă celulară- Tre-en-en.

Istoria NeoLife 3

Printr-un angajament permanent in ceea ce priveste calitatea si eficacitatea produselor NeoLife a dezvoltat o reputatie de excelenta sustinuta de o listă de realizari. Produse de calitate inalta si unice; Cercetare clinica de clasă mondiala ; Parteneriate cu oameni de stiinta si institutii de renume mondial; Publicari in reviste stiintifice de renume mondial … si multe altele.

DECADA I – 1958 la 1967

Intr-un moment in  care pixurile erau considerate tehnologii avansate și Univac, cel mai puternic calculator din lume ce putea sa stocheze doar cateva mii de cuvinte; NeoLife a rupt frontierele stiintei  nutritionale.

Istoria NeoLife 4

Prin introducerea primului supliment alimentar complet destinat furnizarii  „lipidelor si sterolilor” din cereale integrale … ..Formula IV. Totul despre acest produs a fost revolutionar. De la capsula sa unica de gelatina moale pana  la continutul exclusiv „pe baza de alimente”, a stabilit cu fermitate NeoLife ca lider în industrie.

Istoria NeoLife 5

In aceeasi perioada a anilor 60, cercetatorii companiei au inceput sa se concentreze asupra importantei sanatatii și vitalitatii oferite de  proteine. Cunoscand importanta proteinei, dar realizand foarte devreme ca sursele primare de proteine ale populatiei submineaza starea de sanatate, NeoLife a cautat metode noi de a furniza proteine de inalta calitate pentru o  dieta fara grasimi si colesterol. Selectand doar cele mai bune  materii prime din proteina pura si dezvoltarea unui proces unic “Procesul de instantizare a proteinelor” in care lecitina este asociata cu  proteinele de inalta puritate facandu-le sa se amestece usor in lichide, NeoLife devine PIONIER si un lider  in ceea ce numim azi SHAKE PROTEIC un inceput perfect pentru o zi plina de energie.  . Am sustinut puternic acele descoperiri  tehnice ce  mai tarziu, “Procesul de instantizare a proteinelor “ a trecut la un nivel si mai ridicat. Numit „Protogard Process”, aceasta tehnologie de varf a permis sa controlam parametrii de mixare si amestecare, in special temperatura si umiditatea, imbunatatind calitatea proteinelor si  devenind primii ce furnizeaza toți cei 22 de aminoacizi implicati in  nutritia umana.

Istoria NeoLife 6

NeoLife a lansat si  Liqui-Vite la inceputul anilor ’60. Primul supliment nutritional pe baza de alimente pentru copii sau oricine caută o alternativă lichida  pentru  Formula IV vitamine si minerale.

Istoria NeoLife 7

In  plus fata  de numeroase alte realizari in timpul primului deceniu, NeoLife si-a extins atentia asupra produselor de promovare a sanatatii pentru a include sanatatea mediului prin introducerea unei linii unice de produse biodegradabile, care să reprezinte cea mai avansată tehnologie in tot acest timp, chiar si la ora actuala. O gama unica de solutii de curatenie Gama Golden.

DECADA II – 1968 la 1977

Dupa s-a consolidat ca o societate puternica in sanatate si nutritie si a fost recunoscuta ca atare, NeoLife a trecut in decada a doua cu mai mult impuls ethnic si un accent sporit asupra cercetarii si excelentei stiintifice

Istoria NeoLife 8

Prin deschiderea propriilor cercetari totalmente controlate , de ultima generatie si linii de productie, NeoLife a ridicat din standardele și calitatea produselor. Această unitate complet autonomă include cercetarea, fabricarea, controlul calității și un laborator plin cu cele mai avansate echipamente … toate într-un singur loc. Acționând ca punct de plecare  pentru încă o etapa devenind lider de piata, inlcuzand:

Istoria NeoLife 9

Primul complex citric de bioflavonoide pentru a promova beneficiile vitaminei C.

Istoria NeoLife 10

Primul supliment nutritional natural de factori lipotropici cunoscuti in sustinerea niveluri sanatoase si stabile ale lipidelor din sange.

Istoria NeoLife 11

Primele produse de acest gen ce asigura o digestie sanatoasa  in  intregul tract gastro-intestinal.

Istoria NeoLife 12

Dintre toate pionieratele  realizate, poate cel mai important a fost sa-l aducem pe Dr. Arthur Furst în familia NeoLife si  sa imbunatatim calitatea produselor avand o sustinere puternica din partea  stiintei. Un cercetător de renume mondial în domeniul cancerului care si-a petrecut cea mai mare parte a vietii, urmarind aceasta boala teribila  pentru gasirea  cauzelor și a unui remediu, dr. Furst a  schimbat atentia asupra protectiei sanatatii si a  prevenirii bolilor; o potrivire perfecta pentru NeoLife

Istoria NeoLife 13

Cu un angajament profund și o vastă experienta de zeci de ani in lupta pentru sanatate și boala, dr. Furst si-a făcut repede simtita prezenta in  NeoLife furnizand o noua forma a mineralelor prin ” dubla chelatizare a aminoacizilor”. Bazându-se pe ani de cercetare, el știa că mineralele sunt dificil de obtinut din dieta din cauza ca reactioneaza cu alte elemente. Prin „invelirea” mineralelor cu aminoacizii naturali el a arătat că reactivitatea ar putea fi controlată și absorbția ar putea fi realizata.

Istoria NeoLife 14

Din anii de investigare a modului in care toxinele provoaca daune, Dr. Arthur  Furst stia ca organismul are capacitatea de a se proteja de ele daca ii sunt furnizati nutrientii specifici. Acest lucru a dus la dezvoltarea si introducerea ToxGard, care a stat la baza Betagardului, primul supliment de acest gen, menit sa sustina procesele naturale de detoxifiere ale organismului.

Istoria NeoLife 15

Deoarece a vazut  puterea pe care stiinta a adus-o la linia de produse, compania și-a extins laboratorul de cercetare si  a devenit pionier prin înființarea Comitetului Stiintific Consultativ. Locul obisnuit de astazi in randul companiilor din domeniul sanatatii și nutritie, Consiliul Consultativ Stiintific  NeoLife a fost prima entitate de acest gen. Prin formarea sa, NeoLife si-a extins interactiunile cu oamenii de stiinta si cercetatorii din intreaga lume, dezvoltand o reputatie de excelenta care a persistat de-a lungul tuturor deceniilor .

DECADA III – 1978 la 1987

Pe măsură ce a doua decada se inchieie , NeoLife stia clar directia in care se indreapta. Cu angajamentul sau  ferm fata de Stiinta si  un respect profund pentru Natura, compania a intrat în decada a treia cu un val de inovații de produse și cu mai multe pionierate, incluzand:

Istoria NeoLife 16

„Threshold Control Technology” … acest pionierat a inclus primii ideea de eliberare prelunginta la un nivel larg ce controleaza eliberarea nutrientilor cheie pe o perioada de 6 ore

Istoria NeoLife 17

„Stomacul artificial” … inca un alt pionierat. Acest aparat de laborator sofisticat a fost dezvoltat si  construit de laboratorul intern. Astfel ne-a dat puterea de a imita actiunile si  mediul stomacului astfel incat am stiut  exact cum ar actiona produsele noastre…. Un protocol care a devenit un standard industrial inca de atunci.  „Tehnologia de livrare tintita” … o tehnologie exclusiva NeoLife ofera probiotice benefice pentru zone specifice ale tractului gastro-intestinal. Inainte ca „probiotic” sa nu fi fost cunoscut nimanui in afara unui grup select de cercetatori in domeniul sanatatii si alimentatiei, NeoLife nu numai ca a furnizat aceste ” bacterii bune ” care sustin sanatatea  dar a procedat astfel cu tehnologia noastră de livrare tintita… protejand continutul produsului de mediul dur al stomacului și eliberandu-l in zona tractului  intestinal unde confera cel mai mare beneficiu. Extinderea Consiliului Stiintific Consultativ a sustinut dezvoltarea produselor si a generat o noua explozie a activitatii …

Istoria NeoLife 18

Specii specifice „suplimente de ulei de peste” . Pe masura ce piața suplimentului de ulei de peste a inceput sa se dezvolte, stiinta a inceput sa-si  demonstreze beneficiile si riscurile. Deoarece multe produse au fost facute din cantitati mari si adesea necunoscute sau specii de pesti au inceput să apara prezenta toxinelor. Privind la Natura si aplicarea stiintei NeoLife am fost primii care am adus pe piata un singur tip de  produs, asigurand increderea consumatorilor in calitate si siguranta.

Istoria NeoLife 19

NeoLife a ajuns la finele decadei a treia la nivelul in  care si-a sporit angajamentul fata de stiinta de talie mondiala si  a facut legatura cu computerul Bibliotecii Nationale de Medicina, o caracteristică de varf pentru personalul sau de cercetare. A reafirmat puterea de promovare a sanatatii celulare a lui Tre-en-en cu un studiu efectuat la Universitatea Texas A & M, care a arătat că atunci cand Tre-en-en a fost prezent in celulele nutrientii din dieta folosita sunt mult mai eficienti.

DECADA IV – 1988 la 1997

Această infuzie  de energie de cercetare a produselor și a focusului a dat startul decadei 4 cu un boom. Consiliul Consultativ Stiintific  a fost din nou extins de NeoLife si a devenit astfel o organizatie de talie mondiala

Istoria NeoLife 20

Ani de cercetare au condus la introducerea complexului carotenoid … primul supliment al carotenoidului alimentar din intreaga lume pentru a furniza cantitati standardizate si necesare dintr-un spectru larg de nutrienti alimentari. Nefiind primul care a dezvoltat un astfel de produs, dar fiind primul care a sustinut eficienta sa cu dovezi din studiile clinice efectuate la om, publicat în Jurnalul American de Nutritie Clinică a consolidat compania ca lider in suplimentele alimentare integrale, dar a primit si o atentie sporita din partea comunitatii stiintifice.

Istoria NeoLife 21

Datorita modului stiintific in care s-a realizat  o astfel de activitate complexa, cercetarea de la NeoLife a devenit subiectul intalnirilor stiintifice din întreaga lume. Una dintre cele mai importante a fost intalnirea Academiei de Științe din New York din 1972 intitulata „Carotenoide in sanatatea umana”; unde NeoLife a devenit primul membru al industriei de vanzari directe . A primit o invitație de a prezenta inovatia la această institutie de prestigiu. In audiența din acea zi au fost cercetatori de la Departamentul de Agricultură al Statelor Unite care la scurt timp au cerut sa utilizeze Carotenoid Complex intr-o serie de studii clinice umane.

Istoria NeoLife 22

Acest lucru a dus la o serie de constatari clinice „pentru prima data” incluzand: Confirmarea biodisponibilitatii si a utilizarii …

Reducerea proceselor oxidative din sange …

Reducerea proceselor oxidative din membranele celulare …

Dovada imbunatatirii sistemului imunitar …

Deoarece acestea au fost constatari foarte interesante ce nu au fost prezentate niciodata, cercetătorii USDA au prezentat personal dovezile lor la evenimente stiintifice majore.

Istoria NeoLife 23

In plus, au publicat dovezile „pentru prima data” in  mai multe reviste prestigioase inclusiv revista American Journal of Clinical Nutrition, Free Radical Biology in Medicine si in Annals of the Federation of American Societies for Experimental Biology. Flavonoidele au devenit acum in centrul atentiei NeoLife, precum și în cadrul comunitatii stiintifice. Acestia au devenit evident ca sunt substante nutritive importante de protectie foarte necesare organismului dar cu o deficienta foarte mare în alimentatie. Uitandu-se  atent asupra „fitonutrientilor” pe bază de plante, NeoLife a fost primul care a lansat suplimente complete de flavonoide alimentare. NeoLife a sustinut acest lucru cu dovezile provenite de la un protocol de culturi celulare al National Cancer Institute, care a demonstrat ca elementele active din Complexul Flavonoid au proprietati de protectie a celulelor.

Istoria NeoLife 24

Au extins cercetarea noastră pentru a include nutrientii protectori din legume crucifere cum ar fi broccoli, conopida si varza. Flavonoid Complex si componentele active ale Cruciferous Plus au fost puse printr-un protocol de cultură celulară USNCI si s-au dovedit a fi nu numai protectori ai celulelor, ci si factori  de crestere a capacitatii celulelor de a se proteja.

Istoria NeoLife 25

Alte realizari au inclus un sponsor fondator – grupul stiintific international numit PHENHRIG (Grupul de interese din domeniul cercetării polifenolilor). O grupare de oameni de stiinta de renume mondial s-a axat pe puterea flavonoidelor si a altor membri ai familiei polifenolilor din plante. Acest grup a devenit rapid recunoscut ca lider pentru puterea stiintifica a acestui aspect al nutritiei umane.

Istoria NeoLife 26

Odata  cu sfarsitul decadei 4 NeoLife a  realizat patent pe tehnologia  „Gel-Gard”. Folosit pentru a promova puterea de supravietuire si  colonizare a probioticelor, tehnologia Gel-Gard a folosit amidonul natural de plante intr-un sistem unic care nu numai ca protejeaza culturi probiotice sensibile în tranzitul lor prin stomac si in intestin, dar a livrat un pachet de nutrienți care promovează germinatia.

DECADA V – 1998 la 2007

Momentul stiintific din decada  4 a fost continuat in # 5, cu un flux continuu de progrese tehnice și pionierate …

Istoria NeoLife 27

Aceasta a devenit prima dovada a unor astfel de performante si a fost prezentata mai tarziu la reuniunea anuală a Colegiului American de Nutritie și publicata in revistele lor.

Istoria NeoLife 28

Pe masura ce noul mileniu al anilor 2000 a inceputh, NeoLife si-a continuat procesele  de inovare prin introducerea tehnologiei a raspunsului glicemic controlat … o metoda stiintifica bazata pe controlul rapid al introducerii carbohidratilor în sange. Folosind un studiu clinic monitorizat de Consiliul Consultativ Stiintific   pentru a confirma eficacitatea si  beneficiile s-au aratat ca Shake-urile cu  GR2  control au intrat în organism lent, promovand niveluri stabile de glucoza si energie pe termen lung.

Istoria NeoLife 29

Pe baza cercetarilor efectuate de mai mult de un deceniu NeoLife a devenit iar pionier prin lansarea de Omega-3 Salmon Oil Plus … primul produs alimentar complet, suplimentul de acid gras omega-3 ce contin toti cei 8 acizi grasi omega-3 implicati in nutritia umana. Utilizand tehnologia exclusiva numită „Diferentiere moleculara”, NeoLife a reusit sa  ofere  o calitate de varf si  standardizate de omega-3 complet esential in nutritia umana zilnica. Inca o data am sustinut acest lucru cu prima dovada clinica a biodisponibiliatii si a beneficiilor uleiului de peste Omega 3 ….

Istoria NeoLife 30

Aceste rezultate au aratat ca Somon Oil + (SO+) :

Are biodisponibilitate mare si rapid asimilat …

Sustine nivelurile de trigliceride sanatoase …

Reduce factorii inflamatori la nivel celular …

Imbunataste „indicele inflamator” …

Istoria NeoLife 31

Dovezi solide publicate in Journal of the American College of Nutrition.. Puterea uleiului de Salmon Plus [Omega -3] a fost aratata in  continuare in dovezile prezentate de cercetatorul de renume mondial dr. Karston Gronert la cel de-al XI-lea Simpozion International privind lipidele bioactive in cancer, inflamatia si bolile asociate. Activitatea Dr. Gronert a aratat ca persoanele care au consumat SO + au avut o capacitate crescuta de a stinge inflamația si de a promova vindecarea.

DECADA VI – 2008 la Prezent

Pe masura ce am intrat în decada  a 6-a NeoLife a continuat sa stabileasca noi standarde de excelenta si  sa atinga si mai multe pionierate…

Istoria NeoLife 32

Concluziile  acestui studiu clinic recent finalizat a fost publicat online de către Colegiul American de Nutritie  in August 2014. O prezentare ulterioara a fost facuta la cea de-a 55-a Conferinta anuala a Colegiului American de Nutritie axata pe nutritia translationala – transformand  cercetarea in practica.

Istoria NeoLife 33

Cel mai recent, NeoLife a finalizat un studiu clinic de 12 saptamani pentru a dovedi eficacitatea programului NeoLifeShake privind pierderea in greutate. Rezultatele au fost foarte pozitive si in plus fata de pierderea in greutate si reducerea dimensiunii corporale si indicele de masa corporala, NeoLifeShake are beneficii cardioprotective.

Istoria NeoLife 34

Aceste dovezi au fost ulterior preluate si citate, in ceea ce este recunoscut de multi ca fiind cel mai prestigios jurnal medical din lume, The New England Journal of Medicine … O alta  premiera si performanta pentru NeoLife.

Istoria NeoLife 35

De la cercetarile in curs de desfasurare folosind Omega-3 Salmon Oil Plus, membru SAB Dr. Arianna Carughi impreuna cu Dr. Karston Gronert a publicat mai multe dovezi ale puterii de sustinere a sanatatii a acestui produs in revista Science Translational Medicine ….