Pielea este cel mai mare organ al corpului si este compusa din bariere de protectie superficiale, special concepute pentru prevenirea patrunderii agentilor patogeni din mediu in organism. Pielea contine glande, terminatii nervoase si vase de sange, importante pentru functiile normale ale corpului. Cand organismul sufera, semnele de imbolnavire sunt vizibile de cele mai multe ori la nivelul pielii.

Asa am fost invatati ca in fiecare incapere a locuintei noastre avem nevoie de anumite produse specifice pentru curatenie (bucatarie, baie, sufragerie, dormitor). Daca folosim detergenti de slaba calitate depunem mult efort si nici nu reusim sa curatam eficient. Mai mult, riscam sa deterioram obiectele, mobilierul sau podeaua.

De ce nu mai cumpar eu produse pentru curatenie din hypermarket sau din alte surse? Pentru ca sunt toxine, contin soda, inalbitori, fosfati. Acestea dupa folosinta indelungata ne afecteaza sanatatea intrand in circuitul sanguin prin intermediul limfei. Persoanele cu pielea sensibila (vitiligo, psoriazis, eczema, exfolierea pielii, roseata, pruritul, senzatiile de mancarime, aparitia basicilor si a pustulelor), folosesc manusi pentru ca resimt agresiune datorita substantelor toxice care le contin.

In orice locuinta exista un astfel de produs in bucatarie pentru spalat vase, fie ca vorbim despre detergent Axion (crema sau lichid), Fairy, Sano etc. – alternativa produs biodegradabil LDC

Cuptorul, aragazul, hota se curata dupa fiecare folosinta, dar pentru a indeparta perfect urmele de grasime, mancare si petele iti trebuie un produs special pentru degresare.
In orice locuinta exista diferiti detergenti pentru cuptor, aragaz si hota: Sano Forte, Rivex, Promax, Cif, Triumf etc. – alternativa produs biodegradabil SUPER 10

Produse impotriva depunerilor de calcar la bucatarie si baie, curatare chiuveta, cada, cabina dus, obiectele sanitare. Daca folositi pentru curatarea gresiei si faianta doar mopul sau carpa umezita nu veti avea deloc succes. Gresia si faianta din baie sunt mult mai afectate de depunerile de calcar, mucegai decat cele din bucatarie. Astfel ca, cel putin o data pe saptamana pardoseala si peretii trebuie curatati.
Produse folosite in majoritatea locuintelor Cillit Bang, Cif, Rino, Nufar, Sano, Rivex, Poliwix, Mr. Proper, Ajax, etc. – alternativa produse biodegradabile BOOSTER si SUPER 10

Detergent pentru curatarea covorului. Daca nu duci covorul la curatat, trebui sa va descurcati singuri, cu produse din hypermarket. Aspirati bine materialul textil, iar apoi spalati fiecare cu ce ati auzit de la vecinul, prieten etc. Produse folosite: Biocarpet, Vanish, Pro Clean, Asevi, Sano Carpet, Toji, Rivex etc. – alternativa produs biodegradabil SUPER 10

Detergent pentru curatarea parchetului. Nu folositi pentru curatarea sau lustruirea parchetului decat detergenti speciali destinate acestei suprafete. In caz contrar, podeaua se va pata, se va umfla sau isi va pierde luciul. Produse folosite: Pronto pentru parchet, Rivex, Cif, Poliwax, Pro Clean, Bref, Asevi, etc. – alternativa produs biodegradabil SUPER 10

 Cu 3 produse biodegradabile (LDC, SUPER 10, BOOSTER), inlocuim toate produsele toxice amintite anterior care se gasesc in majoritatea gospodariilor.   Importanta unui camin curat cu produse naturale 1

LDC (1 litru) – Bazat pe o dilutie de 1:5 = rezulta 6 L cand este diluat

SUPER 10 (1 litru) – Bazat pe o dilutie de 1:10 = rezulta 11 L cand este diluat

BOOSTER (1 litru)

Vezi oferta

Acest pachet de 3 produse super concentrate costa numai  176,3 lei aveti asigurata perioada de utilizare 5-6 luni. TRANSPORT GRATUIT.

NeoLife este un pionier in crearea si furnizarea de produse de ingrijirea caminului si nu numai – Golden Home Care. Am fost „verzi” din anii 1960, inainte de a deveni o moda. NeoLife a fost una dintre primele companii care au raspuns la criza ecologica cu produse de curatare sigure, biodegradabile, nu contin clor, fosfati, soda. Ramanem in continuare atenti si continua sa comercializeze produse de curatare ecologice, biodegradabile, pentru o locuinta sanatoasa si un mediu curat.

Filozofia Golden Home Care vizeaza si ofera performante maxime ale solutiilor de curatare prin formule foarte concentrate. Asta inseamna ca platiti mai putin si obtineti mai mult. Fiecare produs de curatarea si ingrijire Golden Home Care a fost dezvoltat cu o abordare cu doze mici pentru a oferi performante de curatare optime, dar sa protejeze omul si mediul. Formulele dezvoltate sunt foarte eficiente chiar si in mediul industrial, de aceea oferim si solutii foarte concentrate de curatenie pentru industrie.

Protejarea ecosistemului nostru. Cea mai mare operatiune de salvare a faunei din istorie s-a bazat pe LDC pentru a curata 25000 de pinguini poluati cu petrol in Cape Town, Africa de Sud.

 

 

La Bordano House of Butterflies in Friuli, Italia, Super 10 si LDC au fost singurele solutii considerate suficient de sigure si puternice pentru a proteja impotriva bacteriilor si parazitiilor, dar suficient de delicate pentru a nu provoca daune celor mai frumosi fluturi tineri.

 

 

Bazate pe natura
Produsele NeoLife ofera cele mai bune ingrediente naturale pentru a va ajuta sa aveti sanatatea si bunastarea la cele mai bune cote.

100% prietenoase cu mediul
Formulele biodegradabile au un impact minim asupra mediului. Tehnologia cu doze scazute, are impact scazut asupra mediului si creste performantele cu o cantitate minima de produs. Fara emisii toxice sau chimicale daunatoare!

** SUPER 10 – Foarte util pentru curatenie, detergent concentrat multiuz care desfasoara munca unei multitudini de detergenti specializati, in cel mai bun mod. Poate fi utilizat pentru degresarea motoarelor, pentru curatirea anumitor parti ale automobilului, cuptoare, hote, gratare, usi de aluminiu, ferestre zone cromate, pete de sange, cerneala, ruj. Curata faianta, toate tipurile de podele, covoare, tapiterii si tesaturi ale mobilelor.
Nu contine soda, inalbitor, nu ataca pielea, nu irita caile respiratorii. Concentratie 1solutie/10apa sau 1solutie/5apa pt zone foarte murdare/grasime. ATENTIE nu se uda buretele, carpa sau laveta. Se foloseste doar cu pulverizator, se pulverizeaza pe zona se lasa 5-10 minute sa actioneze pe zonele grase si se sterge cu carpa, burete, laveta apoi se limpezeste. Doar pt pardoseala se foloseste mop 10-15 ml la 5 litri apa, nu necesita limpezire.

 

Acest pachet de 3 produse super concentrate costa numai 176,3 lei aveti asigurata perioada de utilizare 5-6 luni. TRANSPORT GRATUIT

** LDC – se foloseste ca sapun lichid, detergent vase, curatat hota, aragaz, concentratie 1solutie/5apa sau 1solutie/3apa

** BOOSTER (1 litru) – Apa dura poate conduce la ingreunarea multor activitati casnice, inclusiv spalarea rufelor: detergentii pentru rufe fara fosfati s-ar putea sa nu inalbeasca asa cum ne-am dori sau murdaria poate sa fie, in mod particular, foarte pregnanta. In toate aceste cazuri este importanta utilizarea unui aditiv pentru detergenti.
Booster este aditivul perfect pentru toate exigentele voastre: ataca murdaria dificila si descompune grasimea intr-un mod in care alte substante nu reusesc sa o faca. Excelent pentru inalbirea rufelor, indepartarea pietre calcar cabina dus, bateria de la cada, chiuveta, indepartarea petelor de pe rufele albe sau ca aditiv pentru vesela si curatenia covoarelor. Este atat de versatil incat poate fi utilizat si pentru a da stralucire aparatelor electrocasnice, faiantei si suprafetelor plastice.
Se poate folosi in rezervorul pentru stergerea parbrizului, protejeaza degradarea stergatoarelor, curata eficient murdaria, dilutie 10 ml/1 litru apa. Booster este un aditiv organic 100%, nefiind toxic si nici iritant: ajuta orice detergent sa actioneze mai bine, chiar si pe cele lichide.
Pentru spalat rufe adaugati 10-15 ml in masina de spalat pentru a creste efectul detergentului si pentru dedurizarea apei. Pentru pete sau zone foarte murdare diluati 1:10 in spray si stropiti z

onele respective. Pentru curatenia ferestrelor dilutie 10 ml/1 litru apa.Comanda aici

Sa aveti o viata minunata.