Pentru un camin curat si un mediu protejat.

NeoLife este un pionier in crearea si  furnizarea de produse de ingrijirea caminului si nu numai – Golden Home Care. Am fost „verzi” din anii 1960, inainte de a deveni o  moda. NeoLife a fost una dintre primele companii care au raspuns la criza ecologica cu produse de curatare sigure, biodegradabile. Ramanem in continuare atenti si continua sa comercializeze  produse de curatare ecologice, biodegradabile, pentru o locuinta sanatoasa și un mediu curat.

Filozofia Golden Home Care vizeaza si  ofera performante maxime ale solutiilor de curatare prin formule foarte concentrate.Asta inseamna ca platiti mai putin si obtineti  mai mult. Fiecare produs de curatarea si ingrijire  Golden Home Care a fost dezvoltat cu o abordare cu doze  mici pentru a oferi performante de curatare optime, dar sa protejeze omul si mediul.Formulele dezvoltate sunt foarte eficiente chiar si in mediul industrial , de aceea oferim si solutii foarte concentrate de curatenie pentru industrie.

Protejarea ecosistemului nostru

Doar pentru ca s-a folosit produsul Super 10 ce are recipientul biodegradabil  astfel s-a impiedicat aruncarea a 700 de milioane de sticle in depozite de deseuri.

25,000 de Pinguini salvati

Cea mai mare operatiune de salvare a faunei din istorie sa bazat pe LDC pentru a curate peste  25 000 de pinguini poluati cu ulei in Cape Town, Africa de Sud.

O casa curata pentru Fluturi

La Bordano House of Butterflies in Friuli, Italia, Super 10 si LDC au fost singurele solutii considerate sufficient de sigure si puternice pentru  a proteja impotriva bacteriilor si parazitiilor, dar suficient de delicate pentru a nu provoca daune celor mai  frumosi  fluturi tineri.

Golden Home Care 1

Bazate pe natura

Produsele NeoLife ofera cele mai bune ingrediente naturale pentru a va ajuta sa aveti sanatatea si bunastarea la cele mai bune cote.

Golden Home Care 2

Sustinute de stiinta

Acesti nutrienti sunt furnizati in formule exclusive bio-eficiente , formule dovedite clinic ceea ce maximizeaza absortia de nutrienti si beneficiile lor prin utilizarea celor mai avansate metode stiintifice ce sunt brevetate.

Golden Home Care 3

100% Prietenos cu mediul

Formulele noastre biodegradabile au un impact minim asupra mediului. Tehnologia cu doze scazute, are impact scazut asupra mediului si creste performantele cu o cantitate minima de produs. Fara emisii toxice sau chimicale daunatoare!

Mai multi bani in buzunarul dumneavoastra!

Golden Home Care 4

Bazat pe o dilutie de 1:5 = reies 6 L cand este diluat

Golden Home Care 5

Bazat pe o dilutie de 1:10 = reies 11 L cand este diluat