Cine suntem noi?

    Suntem o familie din Ploiesti, Emanuel si Andreea ce am descoperit produsele si universul NeoLife in 2014. Atunci am luat prima data contact cu compania si cu programele de nutritie, ingrijire personala, curatenie si reduceri cu bonusuri cu multe premii.

Despre noi 1

Am fost foarte incantati de ceea ce am descoperit. Ne-au ajutat sa ne imbunatatim
sanatatea, sa facem mai multe economii dar sa ne si imbunatatim stilul de viata cu adevarat.
Am creat o comunitate foarte frumoasa, cu oameni deosebiti  bazata pe valori :
  • Integritate absolutaIntegritatea absolută se află în centrul a ceea ce suntem și se reflectă în tot ceea ce facem. Așteptăm același lucru de la dvs. ca un membru al familiei NeoLife.
  • Oamenii sunt nr 1  –  Credem în regula de aur: tratează-i pe ceilalți așa cum vrei să fii tratat. Aceasta include respectul, demnitatea individuală, bunătatea și recunoașterea faptului că fiecare persoană are un rol unic și important.
  • Produsele functioneaza – Produse unice și superioare. Calitate fără compromisuri. Nu și produsele la modă „eu și eu”. Garantat de și dezvoltat sub îndrumarea Comitetului științific consultativ NeoLife.
  • Oportunitate egala pentru toti –  Indiferent de vârstă, sex, experiență, rasă, religie sau crez, puteți avea succes cu NeoLife și veți fi întâmpinați în familia noastră globală.
  • Viziune pe termen lung – Îndrumă deciziile și acțiunile pentru bunăstarea atât a membrilor familiei NeoLife, cât și a celor existenți pentru dezvotare.
Te invitam in comunitatea nostra si in grupul de Facebook – https://www.facebook.com/groups/DezvoltareNeoLife

Un video scurt despre NeoLife

Un video ce prezinta pe scurt Oportunitatea NeoLife