Colesterolul este un produs natural al ficatului si este o componenta vitala a unei stari bune de sanatate. Adevarul este ca evitarea grasimilor este o actiune toxica pentru sanatatea ta, iar consumul de aditivi alimentari care inlocuiesc frecvent aceste grasimi – acestea includ grasimi sintetice, zaharuri rafinate si cereale prelucrate – sunt principala cauza a aparitiei unei afectiuni cu adevarat periculoasa, inflamatia.
“Inflamatia la nivelul vaselor sanguine este cea care cauzeaza aparitia leziunilor”, explica Dr. Beverly Teter, un biochimist de lipide de la Universitatea din Maryland si o personalitate in domeniu medical care a studiat grasimile si efectul pe care acestea il au asupra organismului uman timp de mai multi ani. “Organismul trimite colesterolul ca o crusta pentru a proteja sistemul circulator si peretele vasului sanguin de viitoarele daune.”
Asa ca voi cand defapt faceti analizele medicale si va spune ca aveti colesterol mare, defapt aveti procese inflamatorii mari!!!

Solutie?
NeoLife ofera Salmon oil plus, ulei de peste de inalta calitate ce poate preveni si reface organismul din aceste procese inflamatorii.

Detalii mai multe despre Omega-3  :

Vezi oferta

Alături de Omega 3 un alt nutrient extrem de important este Vitamina E.

Pe langa proprietățile antiinflamatoarii ajuta la asimilarea mai buna a uleiurilor de peste Omega 3, hraneste si permeabilizeaza membrana celulara, reduce colesterolul rau, hraneste celula hepatica si ajuta la refacerea ficatului.

Permeabilizarea membranei celulare este foarte foarte foarte importanta. Vom elimina mai ușor toxinele si vom absorbi mai  bine macro si micro nutrienti. Astfel dispar mai rapid inflamatiile, starile de oboseala si vom avea mult mai multa energie. O energie adevărata creeata de metabolism nu de adjuvanti precum cafea, energizante etc care de cele mai multe ori sunt sau devin toxice pentru organism.

Vitamina E este completa cu patru tocoferoli și patru tocotrienoli potentata cu germeni de grau. Nu este modificata genetic, nu are gluten, 100% bio sieste 100% asimilabila.

Vitamina E este un antioxidant puternic si un mare protector al sănătății noastre.

Pentru oferta speciala si alte detalii despre Vitamina E :
Vezi oferta
Persoanele care au citit despre reducerea colesterolului si-au dat seama cat de importanta este digestia in acest sens si au dorit sa afle cum si-o pot imbunatatii.
Au citit acest articol :https://www.alegsanatate.ro/despre-produse-si-lifestyle/cum-sa-avem-o-digestie-buna-si-un-colon-sanatos/
Cum reducem colesterolul? 1Echipa AlegSanatate va mulțumește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *