Nutrienți crucifere: Îmbunătățiți gestionarea glucozei și combateți diabetul!

Majoritatea oamenilor conștienți de sănătate au auzit probabil că consumul unei diete bogate în legume crucifere (broccoli, conopidă, varză de Bruxelles, etc.) este bine pentru dvs., deoarece conțin fitonutrienți puternici, care au fost arătate în mod repetat în studii științifice pentru a proteja împotriva cancerului. Așadar, asigurarea consumului regulat de legume crucifere este pur și simplu inteligentă pentru sănătate.

Ceva ce cei mai mulți oameni pot să nu știe totuși este că acești acești nutrienți cruciferi, în special sulforafanii, ne pot ajuta, de asemenea, să ne gestionăm nivelul de glucoză din sânge și să prevenim diabetul de tip 2 (DM2). Conform noilor cercetări publicate în numărul 14 iunie 2017 al revistei Science Translational Medicine (linkul de mai jos) sulforafanul derivat din broccoli se apără împotriva DM2 în două moduri; o modalitate este reducerea producției de glucoză în ficat, iar cealaltă cale este de a ajuta la controlul glucozei.Cruciferele si diabetul de tip II 1

Nutritia aici este simplă. Asigurați-vă că din dieta dvs. regulată legumele crucifere fac parte . Conțin substanțe nutritive bioactive, cum ar fi sulforafanele pe care alte fructe și legume nu le au; fitonutrienți care protejează și susțin metabolismul sănătos în multe feluri.

Consiliul consultativ științific NeoLife a știut despre puterea legumelor crucifere de zeci de ani. De fapt, atunci când am dezvoltat pentru prima dată NeoLife Cruciferous Plus la mijlocul anilor 1990, a fost formulat special pentru a furniza un spectru larg de substanțe nutritive crucifere bioactive, integrale, inclusiv sulforafan, pentru a facilita oamenii conștienți de sănătate să-și stimuleze cruciferul zilnic. aportul de nutrienți. Și, desigur, avem dovezi puternice care indică avantajele pe care produsul le poate oferi. Această nouă cercetare ne oferă doar un motiv în plus pentru a avea sens să fim siguri de aportul nostru cruciferous plus  zilnic.

Gandeste-te la asta!

Link-ul este mai jos pentru cei care ar dori bibliografie:

https://tinyurl.com/y4wrzuaw