Carotenoidele derivate din alimente protejează împotriva cancerului pulmonar!

 

Este bine cunoscut faptul că carotenoizii promovează capacitatea organismului de a se apăra împotriva în esență a tuturor formelor de cancer. Puteți găsi dovezi convingătoare sub formă de referințe puternice care susțin că în literatura de specialitate științifică / medicală revizuită de la egal la egal. Un nou studiu publicat de cercetătorii de la Universitatea Montreal în numărul din iulie 2017 al revistei Frontiers in Oncology consolidează acest punct, arătând – combinațiile de carotenoizi dietetici obținuți din alimente oferă un factor protector de 25-35% împotriva cancerului pulmonar.

Acum, înainte de a merge mai departe, permiteți-mi să spun că cea mai mare cauză de cancer pulmonar este fumatul. Deci, dacă fumezi, oprirea va fi cel mai puternic pas de prevenire a cancerului.

Acestea fiind spuse, acest studiu (linkul atașat mai jos) subliniază că fumătorul sau nu de carotenoizi oferă protecție țesutului pulmonar delicat. Acesta arată că cei din primii 33% dintre consumatorii de carotenoizi pe bază de alimente au primit o reducere de 25-35% a riscului de cancer pulmonar, comparativ cu ceilalți din grup; indiferent de vârstă, sex sau statut de fumat. Acest lucru face ca acest mesaj să fie puternic pentru toată lumea!
(Pentru femeile fumatoare grele, vitamina C părea să ofere un plus de protecție.)

 

De asemenea, studiul a descoperit că un aport mai mare de carotenoizi pe bază de alimente echivalează cu sub-formele de

Eat, Salad, Cucumbers, Food, Tomatoes, Mixed, Water

dezvoltare a celulelor reduse a cancerului, incluzând creșterea celulelor scuamoase, celulelor mici și a celulelor adenocarcinomului.

Iată-mi informatiile;
1. Abundența dietetică a carotenoidelor derivate din alimente este un protector puternic pentru sănătate; pentru cancer, dar și alte boli cronice. Cu toții ar trebui să facem din aceștia o prioritate în fiecare zi.

2. O diversitate de carotenoizi derivați de alimente este extrem de importantă.
În acest studiu s-au uitat la 4 care funcționează în sinergie unul cu celălalt; alfa și beta caroten, beta-criptoxantină și licopen.

3. Puteți obține carotenoizi obținuți numai din alimente. Așadar, este important să mănânci multe alimente bogate în carotenoizi.

Deci, mancati inteligent în fiecare zi și consumati o mulțime de fructe și legume bogate în carotenoizi. Și dacă nu puteți face asta, asigurați-vă că umpleți întregul gol alimentar-carotenoid cu un supliment alimentar …. sau mai bine, faceți ambele.

Iată; este linkul pentru cei cărora le place să vadă datele singure. Fii bine –

Bibliografie :

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fonc.2017.00023/full?fbclid=IwAR2N9zcpILxD9DPw9qxl5VfANwB45RgeUzVfIXgD1u1KsOcwJMn91mdybzw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *